sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Tonfisk ihanuudet

Ihanuudet, mutta ei ihan uudet. Eli taas tuli tori.fi palstaa selailtua ja sieltä löytyi minua jo pitkään kutkutelleet Tonfiskin kahvikupposet! Ja kehtaako hintaa edes kertoa..? -No kokonaiset 31€ neljästä käyttämättömästä kupista!! Myyjä ja minä olimme molemmat iloisia hyvistä kaupoista. Hän oli saanut ne lahjaksi, mutta eivät oikein sopineet tyyliin. Näin myyjä pääsi eroon turhasta tavarastaan ja minä taas nautin kun saan lepuuttaa silmiäni näissä design-klassikoissa. Tämä sunnuntai ei olisi paremmin voinut enää mennä!
Tässä alustana aiemmin kirpputorilta löytynyt tarjotin. Ei ole aito Tonfisk, mutta muistutta kovasti muodoiltaan CJFORM-tarjotinta ja sopii siten hyvin alustaksi.
Mukit olivat alkuperäisessä pakkauksessaan ja siis ihan käyttämättömät.
Nyt sitten vaan odotellaan, että saan tarjoilla jotakin juotavaa näistä kaunottarista. Vähän askarruttaa, että miten nuo taivutetut viilupintaiset osat kupeissa kestää käyttöä..? En ainakaan mitään kuumaa mustikkakeittoa uskaltaisi kyseisistä kupeista mennä tarjoamaan. Tahra saattaisi jäädä pysyvästi puun pintaan. Tuoksusta päätellen pintakäsittelynä on pellavaöljy, joka pitää siis varmasti uusia silloin tällöin.

Seuraavaksi pitää bongailla kaveriksi näille tietty se Tonfisk -kannu! Ja ehkä vielä pari mukia lisää.. :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se tarkastetaan ennen julkaisua.