sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Lukijan ihanasti uudistettu WC

Ihkuu, ihanaa, mageeta, parhautta! Ilahduin kyllä taas niin kovasti, kun lukija on inspiroitunut blogistani! Sain juuri sähköpostiini upeita kuvia uudesta onnistuneesta projektista. Tässä on kyseessä alkuperäisessä kunnossa olevan WC:n sisustaminen tälle vuosituhannelle. Muutos on kyllä aivan huikea! Kiitos Tuomakselle hyvistä kuvista :)

Tässä projektissa nähdään hienosti se, että paras lopputulos saadaan aikaan kun yhdistellään ennakkoluulottomasti eri materiaaleja. Kyseinen WC on pieni, mutta se on sisustettu kahdella eri laatalla, harmaalla tasoitteella, sekä tapetilla. Siinä hyvä oppi ja muistutus myös itselle, että yksinkertaistaminen ei aina ole tie harmoniseen lopputulokseen. Hyvä suunnittelu ja selkeät kontrastit, saavat aikaan harkitun kokonaisuuden.


Ennen


Jälkeen

Tässä kuvassa näkyy hienosti valkoisen laatan, tumman laatan, harmaan tasoitteen ja vaalean tapetin kaunis yhdistelmä. Kokonaisuus on kyllä todella onnistunut!
Tasoitteena on käytetty Kiillon SK märkätilan tasoitetta ja pinta on käsitelty ZEN-petsivahalla. Vahan sävynä on Tatami ja levitys on tehty sienellä.


Ennen


Jälkeen

Tyylikkäät kalusteet kruunaavat kokonaisuuden.Peilin valo tuo tasoiteseinän hienosti esille. Kannattaakin muistaa valaistuksen suunnittelun tärkeys. Laattaseinälle jyrkkää sivuvaloa ei kannata tuoda virheitä korostamaan, mutta tasoiteseinä se vain paranee sivuvalossa.


Vielä kerran suuri kiitos Tuomakselle kuvista! Tämä kohde toimikoon taas inspiraationa monille. Mikäli sinä olet saanut iloa ja hyötyä blogistani, olisi mahtavaa saada vastalahjaksi kuvia ja kertomuksia omasta projektistasi! Osoite on vanha tuttu: kattiwatti@gmail.com

Menestystä ja rohkeutta tuleviin remontteihin!

-K-1 kommentti:

  1. Magee lopputulos! Inspiraatio kasvoi juuri aimo annoksen lisää..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se tarkastetaan ennen julkaisua.