tiistai 23. tammikuuta 2018

Täydelliset tapetit!

Olipa uskomattoman hyvä tuuri, että eksyin sattumalta ellos.fi sivuille. Tässä on aluillaan nimittäin yksi mielenkiintoinen projekti, jonne löysin heti loistavat tapetit. Itse asiassa koko sisustus taitaa rakentua nyt näiden valintojen ympärille. Ihan vinkkinä, että ainakin nämä minun tilaamani tapetit olivat todella hyvälaatuisen tuntuisia ja ennen kaikkea "Easy Up", eli liisteri levitetään suoraan seinään.


Olipa ihana tunne vetää tapettia ulos rullasta. Se oli laadukas ja kaunis. En malta odottaa, että muutaman viikon päästä pääsen kyseistä remppaa aloittamaan.


Tämä Marrakech -tyyppinen tapetti on nimeltään Rachel ja kuvion sävy on tummanharmaa. Pieni yksityiskohta, eli kuvion "rasterointi" ei näkynyt Elloksen sivuilla, mutta pienen hetken ja muutaman pään kallistelun jälkeen se alkoi näyttää jo hyvältä. Tilasin tämän tapetin kylpyhuoneeseen! Kerron tästä ideasta sitten myöhemmin lisää, kunhan tapetti on ensin asennettu. Ja ei, tämä ei ole tulossa suihkun kohdalle :DTämä tapetti oli juuri niin viileän eleetön ja tyylikäs, kuin kuvittelinkin sen olevan. Napakymppi!Kimko -tapetti on menossa kaunistamaan pientä olohuonetta. Valkoinen ja kulta eivät väriyhdistelmänä petä koskaan.Olen jo haalinut tori.fi löytöjä tulevaan projektiini. Tässä muutamia valaisimia, jotka ovat tulossa olohuoneeseen ja keittiön saarekkeen yläpuolelle. Kierrätys on aina vahvasti mukana sisutuksissani. Ja niin se on tässäkin tapauksessa. Kierrätys on aina win-win ratkaisu!Nettikauppa oli oivallinen tapa hankkia kodin tapetit. Jotenkin todella paljon helpompaa, kuin isojen tapettikirjojen selaaminen. Tapettimallien hypistely on toki oikein mieluisaa puuhaa, mutta aina ei vain ole aikaa.. Silloin esimerkiksi ellos.fi on loistava vaihtoehto.
4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tack! Kurkkasin blogiasi. Ihania kuvia! Kuva Suomen Joutsenesta oli suorastaan pystäyttävä!

   Poista
 2. Hyviä löytöjä! Meinaatko jatkaa blogin kirjoittelua? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä kirjoittelu on edelleen to do listalla :)
   Välissä voi seurailla @villamusta -instatiliä👍

   Poista

Kiitos kommentistasi, se tarkastetaan ennen julkaisua.