maanantai 7. elokuuta 2017

Uusi versio pohjakuvasta!

Huh, kreivin aikaan... Meillä on tänään 16.00 pääsuunnittelija/arkkitehdin kanssa palaveri ja pohjan pitää olla kunnossa siihen mennessä, koska tältä pohjalta lähdetään sitten piirtämään jo lupakuvia. Onneksi on takana viikonloppu ja 1. lomapäivä! Tunteja ja taas tunteja on mennyt miettiessä talon ulkonäköä ja pohjaa. Nyt olo on kuitenkin melko varma, että näin me halutaan tämä toteuttaa. Ainoa juttu mistä en ole 100% varma on KHH:n yhteydessä sijaitseva WC... Muualle sijoitettuna, ei invaympyrä tahdo täyttyä. Ehkä arkkitehti keksii tähän vielä jonkun jipon.

Kiitos edellisten kommenttien, blogissa, sähköpostissa ja kavereiden näkemyksiä kuunnellen, olen muodostanut uuden järjestyksen makuuhuoneiden osalta. Nyt tuntuu pikkuhiljaa, että tuonne voitaisiin jo muuttaa! Olen merkinnyt kirjaimilla ikkuna-aukot ja tehnyt siitä erillisen Excelin, jolloin ikkuna-tarjouksia on helppo kysellä tämän aineiston perusteella. Suunnitelmissa olisi ottaa ikkunat Virosta, mutta katsotaan nyt millaiseen ratkaisuun sitä sitten lopulta päädytään.


Pohjakuvan versio 11.

Lisätietoa:

-Ikkuna-aukot C,D,E,F,G,H,I suuntautuvat kauas pelloille ja ovat viistosti ilta-auringon puolella.
-Ikkunat J,K suuntautuvat metsään, pohjoispuolelle
-Ikkunat L,M,N suuntautuvat tien suuntaan ja aamu-päivä auringon puolelle tien suuntaan, mutta tämä on päättyvän tien viimeisiä tontteja, joten melko rauhalliset näkymät kyseessä kuitenkin
-Ikkunat A,B nämä suuntautuvat etelään, pihaan ja pihatielle. Keittiöstä oli ajatus päästä suoraan jonkinlaiseen kasvi/viherhuoneeseen, josta saisi otettua tuoretta pöytään helposti ja pitkälle syksyyn.
-Ikkunat, jotka toimivat myös kulkuaukkoina: B,F,G,H,K,L,M

Seinät missä ei näy avattavaa ovea, on tarkoitus toteuttaa liuku-ovella. Terassia ollaan suunniteltu siten, että se kiertäisi talon ympäri ja että terassin levein kohta on ilta-auringon suuntaan.

..En malta odottaa, että kello on neljä :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se tarkastetaan ennen julkaisua.