tiistai 1. joulukuuta 2015

Lattia kuin veden pinta

Olen ollut kyllä vähän hajamielinen... Sain jo aikoja sitten kuvia ja juttuvinkkiä lukijalta. Onneksi löysin kuvat sattumalta, kun selailin vanhoja sähköposteja. On meinaan sen verran erikoinen lattia ja kohde ylipäätään, että olisipa ollut vahinko, mikäli tämä sisältö olisi hukkunut. Kohteena on tatuointistudio ja tekijät ovat tällä kertaa ammattilaisia. Työ tehtiin Arturon aineilla ja ne näyttävät nopealla vilkaisulla tulevan Saksasta. Petri Kapulainen KMA Companysta kertoi lattian hinnaksi muodostuvan noin 35€-45€/m2 +Alv 24%. Hinta kuulostaa erittäin kohtuulliselta ja heillä on paljon muitakin tuotteita betonipinnoille. Käyttökokemuksena kiiltävä lattia saattaa olla hieman hankala, mutta vaikuttava näky esimerkiksi julkisessa tilassa.

Kiinnostava tuote oli myös mattalakka ja ehkä pääsen tutustumaan siihen joskus myöhemmin lisää. KMA Companylla on sivut vain Face Bookissa, mutta tuosta aikaisemmasta linkistä löytyi ainakin puhelinnumero. Kokonaisuudessaan Petrin tekemä lattia näyttää todella mielenkiintoiselta, vai mitä mieltä olette:

Huolellinen sekoitus.
Epoksimassan levitystä.
Aine kaadetaan suoraan astiasta lattialle.
Kerros tasataan sopivaksi lastalla.
Huolellinen viimeistely menossa.
Pinta alkaa muodostumaan.
Viimeisiä senttejä viedään...
Studion lattian valmis, virheetön pinta.
Onnistunutta työtä on helppo ihailla.
Tatskastudion seinämaalaus heijastuu mustaan resiiniin.

Pinta on kuivanakin täysin kiiltävä.

WC:n lattia sai pintaansa lisäannoksen dramatiikkaa. Värejä löytyy kaikissa RAL sävyissä.
Seuraavan päivän viimeistelyt, ennen tilan luovutusta asiakkaalle.

Tällainen lattia tutustuttavaksi tällä kertaa, olkaa hyvät. Sain tästä taas paljon inspiraatiota omiinkin juttuihin. Varmasti tulen vielä utelemaan lisää Bettonin tarjoamista pinnoitteista. Saatta siis olla, että jatkoa seuraa... Pitänee aloittaa remonttikierros kotona kohta alusta uudestaan ;)
2 kommenttia:

 1. Hei

  Hieno lattia, mutta saattaa vaatia aika lailla varjelua ja mopin huisketta tuo peilipinta? Ainakin valaistus on todella haastava järjestää, kun voisin kuvitella tatuointityön vaativan tehokkaan kohdevalon, jota suuntaillaan tarpeen mukaan - eihän asiakasta voi käännellä kuin grillivarrasta. Silmä on vielä heikosti suojattu alhaalta tulevaa häikäisyä vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti tarvitaan jonkinlainen suunnattava työvalo. Olisi mukavaa käydä itse paikanpäällä katsomassa miten lattia on kestänyt käyttöä. Grillivarras olisikin mahtava "tatuointituoli" :D

   -K-

   Poista

Kiitos kommentistasi, se tarkastetaan ennen julkaisua.