perjantai 4. lokakuuta 2013

Jotain lainattua...

Apua, apuuuua! Olin aivan unohtanut tän syyskuun Dekon joka oli todella hyvä ja mielenkiintoinen pläjäys! Eli suosittelen hankkimaan omaksi, jos betonirakentaminen kiinnostaa. Leijonan osassa komeilee Turussa sijaitseva massiivinen betonielementtitalo joka hämmästyttää tyylipuhtaudellaan. Ei ehkä kaikille, mutta omaa silmää miellytti. Vinkkinä, että kannattaa katsastaa myös tuleva Maikkarin sisustusohjelma jossa kyseistä taloa saa ihastella kokonaisen jakson verran.Parempi myöhään kun ei milloinkaan.. Tätä lehteä pitäisi saada vielä 8.10.2013 saakka, joten vielä ehtii!Betoniasuminen on viety ihan äärimmilleen. Tyylistä ei ole tingitty millimetriäkäänViimeisiltä sivuita löytyy mielenkiintoista kommentointia koskien Maja-messutaloa. Siinä kerrottiin että märkätiloissa betoni oli tehty vesitiiviiksi Zypex -nimisellä aineella. (Pienen vilkaisun jälkeen löysin vastaavan aineen nimellä Xypex joka vaikutti samalta tuotteelta) Sen jälkeen oli sekoitettu Tikkurilan maalista ja lattiaöljystä sopivia seoksia, joiden ohjeet olivat ilahduttavan yksityiskohtaiset. Kannattaa vilkaista tätäkin vaihtoehtoa!


Mukavia lukuhetkiä :)

2 kommenttia:

  1. Minäkin pidän kovasti tuon talon puitteista - minimalistista betonirakentamista olisi kiva nähdä enemmänkin tässä maassa. Jos rakentaisin joskus uutta, niin se olisi jotain tuollaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoilla linjoilla.. Tosin budejetti ei voisi liikkua aivan noissa sfääreissä, joten vaihtoehtoina saattaisi olla supi suomalainen hirsitalo todella modernilla twistilla. Myös sellaiset nykyaikaiset alumiinikasettihallit ovat kiinnostavia, sellaiselle lienee kuitenkin hankalaa saada ymmärrystä rakennuslupia haettaessa. Jos oikein jaksaisin innostua, niin haluaisin kehittää itse jonkinlaisen komposiittielementin jolla pystyisi rakentamaan huoltovapaan unelmalaatikon.. Mutta nähtäväksi jää, millainen Grand Design saadaan aikaiseksi ;) Muutaman vuoden tässä vois asustella ihan rauhassa ja toteuttaa vaan muiden sisustushimoja.

      Poista

Kiitos kommentistasi, se tarkastetaan ennen julkaisua.