sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Mielettömiä kuvia!

Jokin aika sitten, sain yhteydenoton opintojaan päättävältä valokuvaajalta. Hän oli nähnyt blogissani kuvia ja asui vieläpä tässä ihan meidän lähellä. Alunperin blogini oli löytynyt Musta Ovi -blogista, eli kiitosta myös sinne! Portfolioon oli siis tarkoitus löytää sopivia kohteita kuvattavaksi. Suostuin tietysti oitis, koska yhteistyöstä olisi tiedossa laadukkaita kuvia. Kuvaustilanne oli hauska ja oltiin saman henkisiä, eli aikuisia naisia, jotka etsivät uutta kutsumustaan ammatillisessa mielessä. Katja oli lähtenyt opiskelemaan uutta ammattiaan kolmekymppisenä ja toivoo tietysti menestyvänsä uudella urallaan. Lisää infoa tästä lahjakkaasta kuvaajasta ja hänen töistään saa tästä linkistä. Tuolta löytyvät myös ihan mielettömän suloiset vauvakuvat! Eipä ihme, että lapset ovat lähellä kuvaajan sydäntä, onhan hän tehnyt aiemman uransa kätilönä. Katjan luonnollinen ihmisläheisyys näkyy hänen kuvissaan ihanasti.

Ei varmasti tarvitse erikseen lähteä kehumaan, kun kuvat puhuvat hienosti puolestaan. Sanottakoon nyt kuitenkin, että olin aivan äimistynyt kun näin nämä valmiit otokset, niin upeita ne olivat! Mitäs mieltä olette? Onko Katja onnistunut? Mun mielestä ylittänyt itsensä! Annan mielelläni lisätietoa pinnoista ja toteutustavoista. Tähän en viitsi lisätä mitään ylimääräistä, antaa kuvien varastaa koko show :)

Siis nämähän on ihan kuin jostain uskomattoman hienosta sisustuslehdestä! En todellakaan tiennyt, että meidän kodista saa näin upeita kuvia! Voin lämpimästi suositella Katjaa.


Vielä kerran iso kiitos käynnistäsi,

-Kati

9 kommenttia:

 1. Upeita ovat kuvat mutta vähintäänkin yhtä upea on kuvattava kohdekin!!! Makua ja ilmeisesti osaamistakin löytyy ihan omasta takaa.

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia, teijän koti on kyllä niin hieno! :)

  VastaaPoista
 3. Miten teillä on tehty tuo rimakatto? Toimiiko se akustoivana elementtinä? Meillä kun on tulossa betonia lattiaan ja varmaan seiniinkin ja yksi seinä on pelkkää ikkunaa, niin pitäisi saada joku pinta joku imisi kaiut pois. Rimakaton alle voisi varmaan jonkun huovan tai vastaavan vetäistä joka auttaisi.
  -Sami RintaWillasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Sami,

   Tuo katto on alkuperäinen kuparieloksoitu alumiinipaneeli. Samanlaisen voi toteuttaa juuri niin kuin sanoit, musta huopa niitataan alle (siististi kireälle) ja päälle höylättyä puurimaa tai vaikka raakalautaa. Toimii varmasti akustiikkaa parantavana elementtinä, vähentäen kaikuja.

   -Kati

   Poista
 4. moi. miten tuo olohuoneen ja ruokatilan lattia on tehty? onko se maalattua betonia? mietimme juuri omaan asuntoon lattiavaihtoehtoja ja yksi vaihtoehto on weberin casa lattia. onko sinulla kokemusta tästä lattiasta? vähän arveluttaa, kun niin uudesta tuotteesta kyse..

  t. Iina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka,

   Olohuoneen lattia on alkuperäinen mosaiikkiparketti, joka maalattiin valkoiseksi Betolux Akvalla. Varmasti se Casa on hyvä, vaikkakin tosi kallis. Jos valkoisen lattian haluaa, niin Weber 3100 ja päälle vesiohenteinen lattiamaali on edullinen vaihtoehto.

   -Kati

   Poista
 5. Vau! Upea tuo lattia! Olisiko sinulla lähempää kuvaa tuosta lattiasta? Näkyykö siinä siis tuo mosaiikkiparketin kuvio vielä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka,

   Kyllä kuvio näkyy ihan hyvin. Joissakin kohtaa, missä vanha parketti on jo vähän rakosilla, raot näkyy vähän turhankin hyvin. Jos olisin halunnut mustan värisen parketin, raot eivät haittaisi siinä yhtään, valkoisessa tulevat esiin ehkä liikaakin. Parempaa kuvaa ei nyt ole antaa. Voisin toki ottaa ja lähettää, mutta nyt ollaan reissussa. Voit laittaa meiliä parin viikon päästä, niin laitan tulemaan. Valkoinen väri ei ole maailman kiitollisin koiraperheessä. Seuraavaksi meille valitaan kyllä jonkin muun värinen lattia, vaikka yhtä valoisaa ja vaikuttavaa fiilistä sillä ei ehkä saa aikaan.

   -K-

   Poista

Kiitos kommentistasi, se tarkastetaan ennen julkaisua.